Uudiskiri Instagram Facebook
 
Liharoad

Vorstikaste marineeritud peediga

Liharoad

Vorstikaste marineeritud peediga

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Retsept
portsjonile
300 g pehme keeduvorst
2 tk keedupeet
2 sl õuna- või valge veiniäädikas 5%
1 tk sibul
4 sl õli
1 tl Sidrunipipar
sool
200 g hapukoor 20%
Sega riivitud peet äädikaga ja jäta maitsestuma. Lõiks sibul peeneks ning kuumuta õli ja vee segus madalal kuumusel 5–7 minuti jooksul läbipaistvaks. Tõsta pliidikuumust, lisa riivitud peet ja kuumuta segades mõned minutid. Lisa segades hapukoor ja lase keema tõusta. Lisa ribadeks lõigatud vorst, maitsesta soovikohaselt ja hauta mõned minutid madalal kuumusel.

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes