Uudiskiri Instagram Facebook
 
Lambaliha

Mahlane lambarulaad

Lambaliha

Mahlane lambarulaad

Toidutare Toidutare
PrindiSoovita sõbrale
Mahlane ja maitsev õlles hautatud lambaliharulaad. Rullad sobib ka külmutamiseks.

üle 60 min

u 25 minutit + keetmiseks u 35 minutit.

Retsept
portsjonile
1 kg lamba abatükki (vōi rinnatükki)
1 sl vōid vōi margariini
1§ tl soola
1/4 tl musta pipart
4 sibulat
1 kg kartuleid
2-3 loorberilehte
½-1 sl purustatud rosmariini
2 küüslauguküünt
2 dl pudelit ōlut
1 ld lihapuljongit kuubikust
maitserohelist
Valmistusviis Eemalda abaluust kondid, keera liha tihedalt rulli ja seo puuvillase nööriga kinni. Sulata rasv ja pruunista liha selles igast küljest, maitsesta soola ja pipraga. Koori sibul ja kartul ning viiluta mõlemad. lisa sibul, kartul, loorberilehed, rosmariin ja purustatud küüslauk. Lisa õlu ja puljong ning keeda liha u 35 minutit, kuni see on küps. Tõsta liha potist, lõika rulaad viiludeks ja pane potti tagasi. Puista peale hakitud maitserohelist.  

KOMMENTAARID

tarts 14.sept 2009 19:37
Et kaks liitrit õlut või? Ei saanud aru hästi...
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga