Uudiskiri Instagram Facebook
 
Lambaliha

Lammas aedviljaga

Lambaliha

Lammas aedviljaga

Mari vanaema kokaraamat
PrindiSoovita sõbrale
Ühepajatoit lambaribist.
Retsept
portsjonile
500 g lambaribi
2-3 kl vett
1 sibul
1 petersell
4 viilu kaalikat
4 porgandit
500 g peakapsast
6 kartulit
5 tera pipart
1 loorberi leht
melissi või punet
maitserohelist
soola
Valmistusviis Liha panna külma veega keema ja keeta nõrgal tulel 1 tund. Aeg-ajalt eemaldada vaht. Lisada 4-ks lõigatud sibul ja petersell, kaalikaviilud, poolitatud porgandid ja sektoriteks lõigatud kapsas. Kõige peale panna kas terved või poolitatud kartulid, lisada sool, pipar ja maitsetaimed. Keeta pehmeks ja anda lauale keedunõus.

KOMMENTAARID

Meka 05.jaan 2005 15:27
Proovisin ja väga hea tuli välja. Selline eha talutoit, mida lapsepõlves tihti söödud sai.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes