Uudiskiri Instagram Facebook
 
Lambaliha

Lambaliha sibulaga

Lambaliha

Lambaliha sibulaga

Mari vanaema kokaraamat
PrindiSoovita sõbrale
Keedetud lambaliha sibula ja kartuliga.
Retsept
portsjonile
500 g kondist lambaliha
4 suur sibulat
1 petersell
10 kartulit
4 tera pipart
2 loorberi lehte
piparrohtu või kaunpipart
maitserohelist
1-2 sl hapukoort
soola
Valmistusviis
Liha lõigata portsjoniteks ja panna keedunõusse.
Valada vett, kuni liha on kaetud.
Keeta 1 tund, eemaldada vaht.
Lisada sektoriteks lõigatud sibul, petersell ja kartulid.
Maitsestada.
Keeta nõrgal tulel pehmeks.
Keetmise lõpuks peab keeduleent jätkuma kastmeks.
Soovikorral võib leemele lisada hapukoort.
 

Uued retseptid

Tuline pähkli-šokolaadijook

Argitoidud
Tuline pähkli-šokolaadijook