Uudiskiri Instagram Facebook
 
Lambaliha

Lambaliha sibulaga

Lambaliha

Lambaliha sibulaga

Mari vanaema kokaraamat
PrindiSoovita sõbrale
Keedetud lambaliha sibula ja kartuliga.
Retsept
portsjonile
500 g kondist lambaliha
4 suur sibulat
1 petersell
10 kartulit
4 tera pipart
2 loorberi lehte
piparrohtu või kaunpipart
maitserohelist
1-2 sl hapukoort
soola
Valmistusviis
Liha lõigata portsjoniteks ja panna keedunõusse.
Valada vett, kuni liha on kaetud.
Keeta 1 tund, eemaldada vaht.
Lisada sektoriteks lõigatud sibul, petersell ja kartulid.
Maitsestada.
Keeta nõrgal tulel pehmeks.
Keetmise lõpuks peab keeduleent jätkuma kastmeks.
Soovikorral võib leemele lisada hapukoort.
 

Uued retseptid

Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga

Kalaroad
Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga