Uudiskiri Instagram Facebook
 
Lambaliha

Pajaroog III

Lambaliha võid asendada ka sealihaga. Sobib ka külmutamiseks.

üle 60 min

Retsept
portsjonile
1,5 kg lambaliha
2 sl ōli
1 tl soola
pipart
½ kg väikeseid porgandeid
6 kartulit
2 sibulat
1 purk (400 g) tomateid omas mahlas
2 loorberilehte
1/4 tl cayenne pipart
1 sl sidrunipipart
Valmistusviis
Kuumuta rasvaine ja pruunista liha kergelt, lisa sool ja pipar.
Hauta nõrgal tulel kaane all u 20 minutit.
Koori ja tükelda porgandid, kartulid ning sibulad.
Lisa aedvili potti.
Lisa tomatid koos mahlaga.
Maitsesta loorberilehe, sidrunimahla ja cayenne pipraga.
Keeda u 25 minutit. Vajadusel lisa vett (kui tomatimahl ära keeb).

KOMMENTAARID

katukas 24.jaan 2009 19:32
haaaaaalb!
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kreeka läätsesupp

Argitoidud
Kreeka läätsesupp