Uudiskiri Instagram Facebook
 
Lambaliha

Pajaroog III

Lambaliha võid asendada ka sealihaga. Sobib ka külmutamiseks.

üle 60 min

Retsept
portsjonile
1,5 kg lambaliha
2 sl ōli
1 tl soola
pipart
½ kg väikeseid porgandeid
6 kartulit
2 sibulat
1 purk (400 g) tomateid omas mahlas
2 loorberilehte
1/4 tl cayenne pipart
1 sl sidrunipipart
Valmistusviis Kuumuta rasvaine ja pruunista liha kergelt, lisa sool ja pipar. Hauta nõrgal tulel kaane all u 20 minutit. Koori ja tükelda porgandid, kartulid ning sibulad. Lisa aedvili potti. Lisa tomatid koos mahlaga. Maitsesta loorberilehe, sidrunimahla ja cayenne pipraga. Keeda u 25 minutit. Vajadusel lisa vett (kui tomatimahl ära keeb).

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga