Uudiskiri Instagram Facebook
 
Lambaliha

Lambalihavorm

Kaanega ahjuvormis valmistatud pajaroog lambalihast, porgandist, kapsast. Valmistamisaeg ahjus umbes 2 tundi+ettevalmistusaeg.

üle 60 min

ahjus umbes 2 tundi+ettevalmistusaeg.

Retsept
portsjonile
0,5 kg mitterasvast lambaliha
100 g sea ribiliha
soola
pipart
1 petersellijuur
1 suur porgand
1 küüslauguküüs
0,5 kg valget peakapsast
natuke rasva
teelusikaotsatäis suhkrut
1,5 tl jahu
1 dl heledat õlut
Valmistusviis
Porgand ja petersellijuur tükeldada õhukesteks viiludeks, kapsas ribadeks. Ribi tükeldada kuubikuteks ja pruunistada paksupõhjalises keedunõus, lisada, kapsas ja kuumutada koos, kuni kapsas on närtsinud. Teises nõus pruunistada suuremateks kuubikuteks tükeldatud lambaliha, maitsestada, puistata peale jahu ja kuumutada läbi. Valada peale õlu, kuumutada veel mõni minut. Kaanega ahjuvormi panna kihiti lambaliha, porgandi- ja peterselliviilud ja kapsas. Kapsale riputada suhkrut. Lisada poolitatud küüslauguküüs. Küpsetada kaane all 175 kraadi juures umbes 2 tundi.
 
Must leib.

Märksõnad

lambalihavorm

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool