Uudiskiri Instagram Facebook
 
Lambaliha

Terav lambapada

Lambaliha

Terav lambapada

Eesti
PrindiSoovita sõbrale
Lambafilee hautis paprika, tomati ja maisiga kaalukatele. TST 22.

üle 60 min

Ettevalmistusaeg 25 minutit, valmimisaeg 45 minutit.

Retsept
portsjonile
500 g lambalihafileed
30 g suitsupeekonit
4 tl taimeõli
3 erivärvilist paprikat
2 sibulat
2 küüslauguküünt
800 g purustatud konservtomateid
200 ml puljongit 1 tl pulbrist
300 g konservmaisi
1 sl Sambal Oelek kastet
pipart
Valmistusviis
Lõika lambafilee tükkideks. Prae kuumas õlis hästi läbi, lisa peekonitükid. Lõika paprikad ribadeks, sibulad kuubikuteks ja purusta küüslauguküüned. Lisa kõik liha hulka. Lisa tomatid ja puljong ning hauta 40 minutit. Vahetult enne valmimist lisa mais. Maitsesta Sambal Oelek kastme ja pipraga. Antud kogusest saab 4 portsjonit, 1 portsjon - 5,5 punkti.
 

Märksõnad

lambapadaterav

Uued retseptid

Kaalika-kruubisupp suitsulihaga

Argitoidud
Kaalika-kruubisupp suitsulihaga