Uudiskiri Instagram Facebook
 
Lambaliha

Mooritud lambakoodid

Lambaliha

Mooritud lambakoodid

Suur kokaraamat.
PrindiSoovita sõbrale
Mooritud lambakoodid varsselleri ja tomatiga.

üle 60 min

Retsept
portsjonile
1 tk lambakoot
0.25 küünt Küüslauk
0.25 tk Varsseller
2 tk Tomat
0.5 sl oliivõli
0.25 oks Tüümian
sool
värskelt jahvatatud must pipar
0.5 sl tomatipasta
1.25 dl lihapuljong
Loputa lambakoote külma vee all ja tupsuta kuivaks. Koori ja haki küüslauk. Pese ja puhasta varsseller, lõika vars tükkideks. Tee tomatitele ristikujuline sisselõige, kalla üle kuuma veega, "ehmata", koori ja lõika kuubikuteks. Pruunista potis oliivõlis suurel kuumusel lambakoodid. Maitsesta küüslaugu, tüümiani, soola ja pipraga. Lisa seller, tomatid ja tomatipasta ning kalla peale nii palju puljongit, et liha oleks poolenisti vedlikus. Hauta liha kaane all eelsoojendatdu praeahjus 200°C (gaasipliidil 3.-4.jaotus) juures 1,5 tundi. Serveeri risottoga.

Märksõnad

mooritudlambakoodid

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool