Uudiskiri Instagram Facebook
 
Sealiha

Searaguu paprikaga

Sealiha

Searaguu paprikaga

Pille Enden 100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Sea sise- ja välisfilee valmivad üsna kiiresti, need on taised ja maitsevad muredalt. Muude tükkide puhul pead arvestama, et hautamisaeg võib olla pikem.

üle 60 min

Retsept
portsjonile
700 g sealiha
3 tk sibul
2 spl õli
2 tk punane paprika
1.5 dl punane vein
5 -6 dl lihapuljong
1.5 spl tomatipasta
1.5 tl Paprika (jahvatatud)
sool, must pipar
1.5 spl jahu
1.5 spl või
1. Lõika liha kuubikuteks, pruunista väikeste kogustena õlis ja tõsta kaussi. 2. Koori sibulad ja lõika 8 sektoriks. Poolita paprikad, eemalda seemned ja viiluta. Kuumuta sibulat ja paprikat paar minutit pannil. Tõsta ka liha pannile tagasi. Lisa vein, puljong, tomatipasta, jahvatatud paprika, sool ja pipar ning hauta liha-köögiviljasegu tunni ringis kaane all (või kuni liha on pehme). 3. Roaleeme paksendamiseks kuumuta või, pruunista selles jahu, sega kastmesse ja kuumuta hautis veel korraks läbi. Serveeri koos keedetud ja hästilõhnava jasmiiniriisiga.

KOMMENTAARID

kaits 08.jaan 2012 16:04
Väga hea retsept,maitses hästi
Kessu 09.nov 2011 10:51
Tõesti hea retsept
lexike 30.nov 2010 12:28
Väga maitsev..terve pere kiitis :)
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga