Uudiskiri Instagram Facebook
 
Sealiha

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Pille Enden Toidutare.ee
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Tükelda, maitsesta, hauta! Väikese hiinapärase nüansiga roog valmib argiõhtul üsna nobedalt. Lisandiks keeda juurde riisi või pastat.

20-40 min

Retsept
portsjonile
600 g Sea sise - või välisfilee
1 tk Sibul
2 tk Erivärviline paprika
1 tk Munavalge
1 dl Maisitärklis
1 purk Ananassitükid omas mahlas (227g)
Õli praadimiseks
KASTE
1 spl Sojakaste
1 spl Tomatipasta
0.5 dl Riisiäädikas
3 cm jupp Ingverijuur
1 tl Koriandripulber
1 tk Küüslauguküüs
1 spl Pruun suhkur
1 tl Maisitärklis
Sool
Õli
1. Lõika liha, kooritud sibul ja paprikad tükkideks. Klopi munavalge pehmeks vahuks. Veereta lihatükke esmalt munavalgevahus ja siis maisitärklises. Pruunista õlis ja tõsta pannilt ära.

2. Sega kastmeks ananassikonservi vedelik, sojakaste, tomatipasta ja riisiäädikas. Lisa riivitud ingver, koriander, purustatud küüslauk ja suhkur. Vala pannile, kuumuta keemiseni ja lisa väheses külmas vees lahustatud maisitärklis. Maitsesta soola ja pipraga. Kuumuta kuni kaste pakseneb. Lisa pannile paprika, sibul, ananass ja liha ning hauta kuni kõik ained on pehmed. Serveeri riisiga.

KOMMENTAARID

Reet 09.dets 2018 15:04
Mmmmm, nii hea toit
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga