Uudiskiri Instagram Facebook
 
Sealiha

Pajaroog apelsiniga

Sealiha

Pajaroog apelsiniga

Mariann Eesti
PrindiSoovita sõbrale
Soodsa hinnaga maitsev pajaroog. Sobib külmutamiseks.

40-60 min

Retsept
portsjonile
400 g Ribadeks lõigatud sealiha
1 tk Porru
1 sl Margariin
2 tk Tomat
1 sl Mango-chutney
1.5 dl Apelsinimahl
1 tl Karri
0.5 tl Sool
KAUNISTUS
Apelsiniviilud
Valmistusviis
Pese porru ja lõika ribadeks.
Sulata pool rasvast pannil.
Pruunista liharibad selles väikeste koguste kaupa.
Tõsta pruunistatud liha potti.
Kuumuta porru ülejäänud rasvas.
Lisa ka see potti.
Lõika tomatid suuremateks lõikudeks ja lisa potti.
Maitsesta mangochutney, apelsinimahla, karri ja soolaga.
Lase umbes 20 minutit haududa.
Kaunista toit õhukeste apelsiniviiludega.
Lisandiks sobib riis.
Apelsini võid kasutada nii koorega kui kooritult.
 

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kreeka läätsesupp

Argitoidud
Kreeka läätsesupp