Uudiskiri Instagram Facebook
 
Sealiha

Suvine põrsafileepada

Sealiha

Suvine põrsafileepada

Mariann Eesti
PrindiSoovita sõbrale
Kiire ja mahlakas pajaroog.

20-40 min

Retsept
portsjonile
400 g Sea sisefilee
1 sl Võid või margariini
0.5 tl Sool
1 pk (250 g) Külmutatud köögiviljad
2 dl Rõõsk koor
1 kuni 2 tl Vene sinep
1 tl Prantsuse ürdisegu või peterselli
Valmistusviis Lõika liha 2 cm paksusteks viiludeks. Sulata rasv pannil. Kui see on helekollane ja vaht on kadunud, pruunista selles lihaviilud mõlemalt poolt. Maitsesta soolaga. Lisa aedvili. Seda ei ole vaja eelnevalt sulatada. Sega sinep ja ürdisegu koore hulka. Kalla maitsestatud koor liha ja aedvilja peale. Hauta liha 5-10 minutit.  

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga