Uudiskiri Instagram Facebook
 
Sealiha

Täidetud seakarbonaad

Sealiha

Täidetud seakarbonaad

Toidutare Eesti
PrindiSoovita sõbrale
Seakarbonaad saab eriti maitsev, kui täita see aprikoosi ja sibulaga. Toidu omapärast maitset täiendab porgandikaste.

40-60 min

Retsept
portsjonile
4 tk Seakarbonaadi paksud viilud
0.5 pk (125 g) Kuivatatud aprikoosid
0.5 tk Sibul
1 kuni 2 tk Küüslauguküüs
1 punt Murulauk
2 sl Margariin või või
0.5 tl Sool
0.5 tl Valge pipar
2 tk Porgand
2 dl Vesi
0.5 tk Aedviljapuljongi kuubik
Valmistusviis
Lõika igasse karbonaadi külje sisse tasku.
Lõika aprikoosid ribadeks.
Haki sibul, küüslauk ja murulauk.
Täida karbonaadid aprikoosi ja hakitud sibulaga.
Kinnita servad kindlalt paari hambatikuga. Pruunista karbonaadid suurel pannil rasvas mõlemalt poolt.
Maitsesta soola ja pipraga.
Koori porgandid ja lõika peeneks.
Tõsta peenestatud porgand pannile karbonaadide kõrvale.
Kalla vesi pannile ja lisa puljongikuubik vette.
Lase haududa nõrgal tulel u 20 minutit.
Tõsta karbonaadid vaagnale ja hoia need soojas.
Kalla porgandid ja puljong mikserisse.
Mikserda, kuni kaste on ühtlane.
Porgandi võib asendada ka osaliselt või täiesti porruga.
 

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Hawaii-pärane lõhepoke

Argitoidud
Hawaii-pärane lõhepoke