Uudiskiri Instagram Facebook
 
Sealiha

Sidrunišnitsel

Sealiha

Sidrunišnitsel

Toidutare Eesti
PrindiSoovita sõbrale
Sidrunišnitsel on Viini šnitsli Skandinaavia variant. Viinis tehakse šnitsel vasikalihast ja see on taldrikusuurune. Liha praetakse searasvas rabedaks.

20-40 min

Retsept
portsjonile
500 g Sea välisfilee (viilutatud)
1 dl Riivsai
0.5 dl Tugevamaitseline riivjuust
2 tk Sidrun
1 tl Sool
0.25 tl Pipar
1 tk Muna
2 kuni 3 sl Rasvaine
Valmistusviis
Vasarda lihaviilud võimalikult suurteks ja õhukesteks.
Sega riivsai riivjuustuga ja ühe sidruni riivitud koore, soola ja pipraga.
Klopi munad lahti, keera lihaviilud kõigepealt munas ja siis riivsaia segus.
Vajuta paneering hästi kinni.
Lase shnitslitel veidi aega kuivada.
Kuumuta rasv ja prae šnitsleid mõlemalt poolt 3-4 minutit, kuni need muutuvad ilusasti kuldpruuniks.

KOMMENTAARID

Angelica 04.apr 2010 18:19
Soovitan , väga hea
marne4 30.okt 2008 11:20
Meeldis väga.:Y
D3ein 04.nov 2007 17:29
Tõesti väärt söök :)
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool