Uudiskiri Instagram Facebook
 
Sealiha

Lihapada

Maitsev koos makaronidega

20-40 min

u 15 minutit + u 10 minutit haudub.

Retsept
portsjonile
300 g seakaelakarbonaadi
100 g porrulauku
200 g porgandeid
(oliiv)ōli
2,5 dl puljongit
1 dl valget veini
pipart
sinepit
200 g herneid (sobivad ka külmutatud)
2 dl rōōska koort
Valmistusviis Tükelda liha ja prae veidi õlis. Tükelda porrulauk ja porgandid ning kuumuta neid õlis. Lisa vein, puljong ja sinep. Lisa praetud lihatükid, hauta u 10 minutit, siis lisa herned ja rõõsk koor. 

Märksõnad

toidutarelihapada

KOMMENTAARID

kaidorff 07.juuli 2007 13:25
hmmm........ toit tuli üllatavalt maitsev. Ei uskunud ise ka, et olen suuteline midagi nii maitsvat tegema. Elukaaslane ja ämm kiitisd ka. edu Teilegi toidu valmistamisel ja kui ei usu, et Te sellega hakkama saate, siis võite mind appi kutsuda :)
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga

Kalaroad
Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga