Uudiskiri Instagram Facebook
 
Sealiha

Põrsapajaroog

Sealiha

Põrsapajaroog

Toidutare Toidutare
PrindiSoovita sõbrale
Värske põrsapraad ei sisalda kaloririkast rasva. Sellest saab maitsva pajaroa. Sobib ka külmutamiseks.

20-40 min

Retsept
portsjonile
500 g värsket sealiha
1 porrulauk
2 erivärvi paprikat
2 sl oliivōli
2 sl sojakastet
2 dl vett
1 sl jahu
½ dl rōōska koort
2 sl sinepit
½ tl soola
pipart
Valmistusviis Lõika liha ribadeks. Puhasta ja haki porrulauk. Puhasta paprika seemnetest ja tükelda ribadeks. Pruunista liha ja aedvili rasvaines ning tõsta potti. Lisa sojakaste ja vesi. Keeda mõni minut. Sega jahu ja rõõsk koor ning lisa liha-aedviljasegule. Maitsesta sinepi, soola ja pipraga.

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes