Uudiskiri Instagram Facebook
 
Sealiha

Pidulik pajaroog

Sealiha

Pidulik pajaroog

Toidutare Rootsi
PrindiSoovita sõbrale
Sealiha puuviljakastmes. Valmistamist näed ka rubriigis "samm-sammult".

20-40 min

30

Retsept
portsjonile
125 g Seafilee
Sool
Must pipar
0.25 tk Sibul
0.25 tk Õun
0.25 tk Banaan
0.25 sl Karri
0.5 küünt Küüslauk
0.5 sl Sojakaste
0.625 dl Vesi
0.25 tk Puljongikuubik
0.625 dl Hapukoor
0.5 tk Kiivi
Puhasta filee ja lõika 1 cm paksused tükid. Pruunista kergelt pannil mõlemalt poolt ja maitsesta soola ja pipraga. Pruunista hakitud sibul, purustatud küüslauk ja karri kuni sibul on pehme. Riivi õun jämeda riiviga, tükelda banaan. Lisa pruunistatud ja pehmeks kuumutatud sibulale riivitud õun, tükeldatud banaan, soja, vesi ja lahustatud puljongikuubik. Keeda u 10 minutit kaane all. Lisa pruunistatud liha ja koor ning keeda veel u 5 minutit. Enne serveerimist lisa tükeldatud kiivi. 

KOMMENTAARID

Daire 08.märts 2008 15:04
proovisin järgi.. väga maitsev oli.. soovitan proovida.. mulle meeldis:D
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga