Uudiskiri Instagram Facebook
 
Sealiha

Pajaroog apelsiniga

Sealiha

Pajaroog apelsiniga

triinu erakogu
PrindiSoovita sõbrale
Liharoog apelsiniga
Retsept
portsjonile
400 g ribadeks lõigatud sealiha
1 porru 1 sl margariini 2 tomatit
1 sl mangochutney´t
1 1/2 dl apelsinimahla
1 tl karrit
1/2 tl soola
kaunistuseks apelsiniviilud
Valmistusviis Mangochutney valmistamiseks soojenda keemiseni 1 dl vett, lisa 3 spl suhkrut ning 1 dl valge veini äädikat. Lisa kuubikuteks tükeldatud 1/2 kollast ja 1/2 rohelist paprikat ning 1 punane chilli. Sega pidevalt. 10 min pärast lisa õhukesteks viiludeks tükeldatud 1 õun ja 1 mango. Lase segul keeda u 15 mn tasasel tulel. Jahtunud hoidis säilita purgiga külmutuskapis. Pese porru ja lõika ribadeks. Sulata pool rasvast pannil ning pruunista selles liharibad. Tõsta pruunistatud liha potti. Kuumuta porru ülejäänud rasvas ning lisa samuti potti. Lõika tomatid suuremateks tükkideks ja lisa potti. Maitsesta mangochutney, apelsinimahla, karri ja soolaga. Lase u 20 min haududa. kaunista toit õhukeste apelsiniviiludega.  

Uued retseptid

Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga

Kalaroad
Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga