Uudiskiri Instagram Facebook
 
Sealiha

Pajaroog

Sealiha Kagu-Aasia moodi

20-40 min

Retsept
portsjonile
500 g sea välisfileed
1 pakk vürtsisegu Santa Maria Chicken Thai Wok Spice
3 sl õli
3 sl kastet Santa Maria Sweet Hot Chilli
1 dl Santa Maria Teriyaki kastet
1 väike purk aprikoosikompotti
1 purk purustatud tomatit
soola maitse järgi
Valmistusviis Lõika liha paari sentimeetri suurusteks kuubikuteks, raputa üle vürtsiseguga ning sega hästi läbi. Lõika aprikoosid tükkideks. Prae liha õlis keskmisel kuumusel pruunikaks, kalla juurde ülejäänud ained, lase keema tõusta ning hauta 10 minutit. Serveeri koos riisinuudlite või keedetud riisi ja värske kurgiga.

Märksõnad

pajaroogtoidutare

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga