Uudiskiri Instagram Facebook
 
Sealiha

Pidulik pajaroog

Sealiha

Pidulik pajaroog

Toidutare Rootsi
PrindiSoovita sõbrale
Pajaroog sealiha ja eksootiliste maitseainetega.

20-40 min

Retsept
portsjonile
500 g sealihafileed
1 sibul
1 tk (u 25 g) värsket ingverit
1 punane tšillipipart
2 sl ōli
1 tl köömneid
1 g kardemoni
1 g nelki
1 tl soola
2 sl tomatipüreed
4 dl vett
1 sl jahu
2 dl maitsestamata jogurtit
1 dl pähkleid
Valmistusviis Lõika liha ribadeks, puhasta ja tükelda sibul. Pruunista õlis. Lisa riivitud ingver, puhastatud ja tükeldatud tshillipipar. Lisa sool, tomatipüree ja vesi. Keeda tasasel tulel u 10 minutit. Sega jahu jogurtiga ja lisa pajaroale. Keeda u 5 minutit.

KOMMENTAARID

maani 08.nov 2006 10:56
Et saab valmis 15 minutiga?
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes