Uudiskiri Instagram Facebook
 
Sealiha

Sealiha piprakastmes

Sealiha

Sealiha piprakastmes

Suur kokaraamat
PrindiSoovita sõbrale
Vürtsikas pajaroog

üle 60 min

Retsept
portsjonile
1 kg sealiha (kaelaliha)
3 sibulat
2 küüslauguküünt
350 g tomateid
1 punane paprika
1 punane tshillipipar
250 ml oliivõli
soola
300 ml heledat õlut
1 loorberileht
noaotsatäis jahvatatud ristköömneid
noaotsatäis punet
kimp peterselli
Valmistusviis Loputa liha külma vee all, tupsuta kuivaks ja lõika u 3 cm kuubikuteks. Koori ja haki sibulad ning küüslaugud. Kalla tomatid üle keeva veega, "ehmata", koori, puhasta ja lõika kuubikuteks. Pese, poolita ja puhasta paprika ning tshillipipar. Lõika paprika kuubikuteks ja haki peeneks tshilli. Pruunista liha pannil oliivõlis ja maitsesta soolaga. Lisa sibul ja küüslauk ning hauta klaasjaks. Kalla juurde tomatid, paprika, pipar ja õlu. Vürtsita loorberi, ristköömne ja punega ning moori kaane all mõõdukal kuumusel u 1 tund. Puista lihale hakitud peterselli. 

Märksõnad

sealihapiprakastmes

KOMMENTAARID

Merlinmmmm 10.veeb 2010 18:57
mul ei olnud ristköömneid (ehk siis apteegitill, nagu kodus netist vaadates teada sain) ega punet, kuid panin siis 2 kauna t?illit ning ohtralt küüslauku! väga super ja kiita sain peale kauba (Y) vedelikust (mida oli PALJU) tegin kastme ka!
katariina366 19.veeb 2005 17:21
teen teinegi kord :D
katariina366 19.veeb 2005 17:20
väga terav.........:P Mulle meeldib
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga