Uudiskiri Instagram Facebook
 
Sealiha

Paneeritud sealiha

Sealiha

Paneeritud sealiha

Ruth TV 3 Hommikuköök
PrindiSoovita sõbrale
Sealiha singi-juustu ja oariisiga.
Retsept
portsjonile
200g sealiha
8 viilu taisemat suitsusinki
4 sl sulatatud juustu määrimiseks
soola
1tl Santa Maria piprasegu
200g jahu
200 g riivsaia
2 muna
OARIIS:
5 sl õli
200g pikateralist riisi 1 tl Santa Maria karrit 300 g konservube(nõrutada)
1-2 sl tšilliketšupit maitse järgi soola
500g puljongit
1 kuubikuteks lõigatud paprika
Valmistusviis
Prae lihatükke mõlemalt poolt ning maitsesta soola ja pipraga.
Klopi muna lahti, pane jahu ja riivsai eraldi taldrikutesse.
Mähi lihatükid singi ja juustu sisse nii: mõlema poole peale määri juustu ja siis singitükk.
Kasta mähitud lihatükid jahusse, siis lahtiklopitud munasse ning lõpuks veereta riivsaias.
Kuumuta pannil õli ja prae lihatükid valmis.
Serveeri oariisiga.
OARIIS:
Kuumuta potis õli ning pane hulka riis ja karri.
Kuumuta 2-3 minutit, vala puljong peale ning keeda kuni vedelik on otsas ja riis pehme.
Lisa oad, ketshup ja paprikakuubikud, kuumuta läbi ja serveeri koos lihaga.

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool