Uudiskiri Instagram Facebook
 
Sealiha

Paneeritud sealiha

Sealiha

Paneeritud sealiha

Ruth TV 3 Hommikuköök
PrindiSoovita sõbrale
Sealiha singi-juustu ja oariisiga.
Retsept
portsjonile
200g sealiha
8 viilu taisemat suitsusinki
4 sl sulatatud juustu määrimiseks
soola
1tl Santa Maria piprasegu
200g jahu
200 g riivsaia
2 muna
OARIIS:
5 sl õli
200g pikateralist riisi 1 tl Santa Maria karrit 300 g konservube(nõrutada)
1-2 sl tšilliketšupit maitse järgi soola
500g puljongit
1 kuubikuteks lõigatud paprika
Valmistusviis Prae lihatükke mõlemalt poolt ning maitsesta soola ja pipraga. Klopi muna lahti, pane jahu ja riivsai eraldi taldrikutesse. Mähi lihatükid singi ja juustu sisse nii: mõlema poole peale määri juustu ja siis singitükk. Kasta mähitud lihatükid jahusse, siis lahtiklopitud munasse ning lõpuks veereta riivsaias. Kuumuta pannil õli ja prae lihatükid valmis. Serveeri oariisiga. OARIIS: Kuumuta potis õli ning pane hulka riis ja karri. Kuumuta 2-3 minutit, vala puljong peale ning keeda kuni vedelik on otsas ja riis pehme. Lisa oad, ketshup ja paprikakuubikud, kuumuta läbi ja serveeri koos lihaga.

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes