Uudiskiri Instagram Facebook
 
Sealiha

Paneeritud sealiha

Sealiha

Paneeritud sealiha

Ruth TV 3 Hommikuköök
PrindiSoovita sõbrale
Sealiha singi-juustu ja oariisiga.
Retsept
portsjonile
200g sealiha
8 viilu taisemat suitsusinki
4 sl sulatatud juustu määrimiseks
soola
1tl Santa Maria piprasegu
200g jahu
200 g riivsaia
2 muna
OARIIS:
5 sl õli
200g pikateralist riisi 1 tl Santa Maria karrit 300 g konservube(nõrutada)
1-2 sl tšilliketšupit maitse järgi soola
500g puljongit
1 kuubikuteks lõigatud paprika
Valmistusviis Prae lihatükke mõlemalt poolt ning maitsesta soola ja pipraga. Klopi muna lahti, pane jahu ja riivsai eraldi taldrikutesse. Mähi lihatükid singi ja juustu sisse nii: mõlema poole peale määri juustu ja siis singitükk. Kasta mähitud lihatükid jahusse, siis lahtiklopitud munasse ning lõpuks veereta riivsaias. Kuumuta pannil õli ja prae lihatükid valmis. Serveeri oariisiga. OARIIS: Kuumuta potis õli ning pane hulka riis ja karri. Kuumuta 2-3 minutit, vala puljong peale ning keeda kuni vedelik on otsas ja riis pehme. Lisa oad, ketshup ja paprikakuubikud, kuumuta läbi ja serveeri koos lihaga.

Uued retseptid

Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga

Kalaroad
Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga