Uudiskiri Instagram Facebook
 
Sealiha

Sealiha tomatikastmes

Sealiha

Sealiha tomatikastmes

Ruth Eesti
PrindiSoovita sõbrale
Köögivilja ja ingveriga sealiha
Retsept
portsjonile
400 g searibitükke
2 paprikakauna
2 sibulat
õli
4 dl tomatimahla
2 tl värsket ingverit
300g külmutatud köögiviljasegu
1 sl maisitärklist
2 tl Santa Maria pihvimaitseainet
2 sl mett
3-4 sl punaveiniäädikat
Valmistusviis Kuumuta pannil õli ja ja prae searibi selles kergelt läbi. Tõsta ribid kõrvale, hauta samas sibula- ja paprikaviilud, köögivili ning ingver. Vala juurde tomatimahl, maitsesta pihvimaitseainega ja lisa lihatükid. Hauta kaane all 10 minutit. Lisa külma veega segatud maisitärklis, mesi ja veiniäädikas, vajadusel maitsesta ja hauta roog pehmeks.  

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga