Uudiskiri Instagram Facebook
 
Sealiha

Põrsaviilud puravike ja spinatiga

Sealiha

Põrsaviilud puravike ja spinatiga

Soome
PrindiSoovita sõbrale
Praetud põrsaviilud puravike, kukeseente ja spinatiga.

20-40 min

Retsept
portsjonile
1 dl tervena keedetud puravikud ja kukeseened
0.25 tk Sibul
125 g õhukesteks viiludeks lõigatud põrsaliha
100 g Spinat
sool
Must pipar
sojakaste
0.25 dl valge vein
taimeõli
Sibulad lõigata õhukesteks poolrõngasteks ning praadida vähese taimeõliga pehmeks. Lisada keedetud puravikud ja kukeseened, praadida. Maitsestada soola ja musta pipraga. Suur praepann ajada võimalikult tuliseks, põrsaliha praadida, seda kiiresti mõnes supilusikatäies taimeõlis pöörates. Maitsestada ettevaatlikult soola ja musta pipraga. Lisada veidi sojakastet ning pöörata liha ringi. Lisada pannile praetud seened ning omas mahlas hautatud spinat. Spinatilehed jätta terveks. Roale kallata peale valge vein ning segada umbes 30 sekundi vältel. Seejärel kallata roog ümmargusele eelsoojendatud liulae ning serveerida kohe.

Uued retseptid

Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga

Kalaroad
Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga