Uudiskiri Instagram Facebook
 
Sealiha

Täidetud sealiharullid II

Sealiha

Täidetud sealiharullid II

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Väikene lisa-näputöö annab tulemuseks atraktiivse ja maitsva piduroa, mille juurde kuulub hautamisvedelikust valmistatud kaste.

40-60 min

Retsept
portsjonile
1 kg sea välisfilee
4 sl vürtsikas grillkaste
1 tk hapu õun
100 g mustad kivideta ploomid
praadimiseks õli
5 dl *vesi
0.5 tl Paprika (jahvatatud)
0.25 tl purustatud must pipar
0.75 tl sool
1 näputäis kuivatatud pune
2 tl kartulijahu
Lõika liha viiludeks ja klopi need kahe toidukile vahel õhukeseks. Määri viiludele grillkastet, aseta peale ploomi- ja õunaribasid. Keera rulli ja kinnita väikeste kokteilitikkudega, pruunista kuumas õlis. Valmista veest ja maitseainetest kaste, hauta selles rullid kaane all pehmeks (8-10 minutit). Tõsta vahukulbiga välja, eemalda tikud ja hoia eelkuumutatud vaagnal fooliumiga kaetult soojas. Sega kartulijahu vähese külma veega ja kalla peene nirena kastmesse, viimast kogu aeg segades. Kuumuta väiksel tulel keemiseni, tõsta pliidilt ja kalla kastmekannu.

KOMMENTAARID

Karl 29.dets 2012 14:45
Tunduvad isuäratavad:) kohe tõttan valmistama ;)
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool