Uudiskiri Instagram Facebook
 
Sealiha

Sealihapanniroog õllega

Sealiha

Sealihapanniroog õllega

Toidutare TT foorum - Maire Suitsu
PrindiSoovita sõbrale
Paneeritud sealiha.

20-40 min

Retsept
portsjonile
1 tk seakarbonaad
sool
pipar
jahu
0.5 tk roheline paprika
1 tk Tomat
0.5 tk Sibul
0.5 sl või
0.625 dl tume õlu
Lõika sibul ja tomat õhukesteks sektoriteks, paprika ribadeks. Hõõru liha mõlemalt poolt soola ja pipra seguga ning kasta siis jahusse. Prae mõlemalt poolt kiiresti pruuniks, tõsta pannilt ära. Küpseta paprikaribasid pannile jäänud rasvas 5 minutit. Lisa sibul ja kuumuta koos veel 3 minutit. Kalla pannile õlu, lisa tomasektorid ja lihaviilud ning hauta vaevalt keevana 20 minutit.

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes