Uudiskiri Instagram Facebook
 
Sealiha

Vürtsikastmes hautatud sealiha

Sealiha

Vürtsikastmes hautatud sealiha

Tiina Trolla Naisteleht
PrindiSoovita sõbrale
Valmistamise aeg 60 minutit 4 lõiku sealiha 1 tl kanget sinepit 1 tl jahvatatud ingveri 1 sl Worcestershire kastet 1 sl sidrunimahla 2 sl tomatipüreed soola, pipart, suhkrut 2 sl õli 1 keskmine sibul 3 dl kanapuljongit 1. rasvaine kuumutatakse sobiva temperatuurini ning seejärel praetakse lihaviilud mõlemalt poolt pruuniks; 2. praetud lihaviilud asetatakse hauduma; 3. sibularattad pruunistatakse ning asetatakse lihaviilude peale; 4. kõik maitseained segatakse omavahel ning lisatakse puljongile, puljong lastakse keema; 5. seejärel valatakse segu lihale ning jäetakse hauduma u. 45 minutiks. 6. Serveeritakse keedetud kartulitega

KOMMENTAARID

toss 22.dets 2010 13:52
ülihea kaste, sobib ka niisama lihaprae kõrvale teha
jannza 08.jaan 2008 10:02
Väga hea tuli, lisasin veel ka küüslauku. Kindlasti teen seda veel :)
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes