Uudiskiri Instagram Facebook
 
Siseelunditest toite

Praetud maks sibula ja palsamiäädikaga

Siseelunditest toite

Praetud maks sibula ja palsamiäädikaga

Lia Virkus Pere ja Kodu
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Veerand tunniga saad suure vaagnatäie hõrku kõhutäidet – maksa praetud sibulaga. Piserda maks enne serveerimist palsamiäädikaga üle, siis jääb see eriti hea. Kõrvale maitsevad hästi praetud kartulid.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
500 g värske sea- või veisemaks
4 tk sibul
3 -4 sl Palsamiäädikas
sool, must pipar
Koori sibulad ja lõika õhukesteks viiludeks, pruunista pannil õlis ning tõsta kaussi ootele. Puhasta maks ja lõika samuti õhukesteks viiludeks. Pruunista neid kuumal pannil õlis mõni minut mõlemalt poolt (ära üle küpseta, aga ära ka seest punaseks jäta). Tõsta maks vaagnale, jahvata veskist peale soola ja pipart ning piserda üle palsamiäädikaga. Tõsta pinnale sibulad ning serveeri kohe.

KOMMENTAARID

h 27.veeb 2015 20:45
Veel parem on kanamaksaga.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga