Uudiskiri Instagram Facebook
 
Siseelunditest toite

Hautatud seened

Hautatud seened neerudega.

üle 60 min

Retsept
portsjonile
200 g Seened (värsked, ka šampinjonid)
2 spl Või
1 spl Jahu
2 dl Seenepuljong
500 g Neerud
1 dl Hapukoor
Sool
Valge pipar
1 spl Sibul (riivitud)
2 spl Valge vein
Valmistusviis Puhasta neerud, poolita pikuti ja pese. Vasikaneeru võib kohe kasutada.  Sea- ja loomaneerud leota 1-2 tundi rõõsas piimas või vees. Kuivata ja lõika viiludeks. Puhasta ja haki seened ning kuumuta hautamispotis võiga, lisa neerud ja kuumuta. Seejärel lisa jahu ning sega juurde seenepuljong, hapukoor ja sibul. Maitsesta soola ja valge pipraga. Hauta kuni seened ja neerud on pehmed. Lõpuks maitsesta veiniga.  

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes