Uudiskiri Instagram Facebook
 
Siseelunditest toite

Praetud maksaviilud

Kergelt praetud maksaviilud
Retsept
portsjonile
600 g veisemaksa
praadimisõli
purustatud musta pipart
soola
ürdivõid
 
Eemalda maksalt kiled, lõika 1 cm paksusteks viiludeks ja kuivata köögipaberiga.
Prae viilud keskmisest veidi kõrgema kuumusel kiiresti mõlemalt poolt pruuniks.
Keskelt võiksid punakaks jääda, sest läbinisti küpseks praetud maks on kuiv ja tuim.
Kes pooltoorest maksa ei soovi, võib viilud vedelas hapukoorekastmes läbinisti küpseks hautada.
Maitsesta pannilt tõstetud maksaviilud soola ja pipraga, aseta viilule hakitud ürtidega maitsestatud külm võiketas,
 

KOMMENTAARID

kaurex 27.juuni 2008 07:15
Nämma! Eriti siis, kui maks jätta seest roosaks.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Röstitud kanaliblikas karulaugumarinaadiga

Argitoidud
Röstitud kanaliblikas karulaugumarinaadiga