Uudiskiri Instagram Facebook
 
Siseelunditest toite

Praetud maks peekoniga

Siseelunditest toite

Praetud maks peekoniga

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Praetud maksa peekoniga serveeri punase veini kastme ja sibula-kartulipüreega.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
400 g veise või vasika maks
120 g kuumsuitsupeekon
0.5 tl uhmris purustatud värske rosmariin
1 tl või kuivatatud rosmariin
sool
Must pipar
Pruunista ribadeks lõigatud peekon pannil ja nõruta köögipaberil. Prae tükkideks lõigatud maks kuumal pannil, maitsesta pipra, soola ja rosmariiniga. Serveeri punase veini kastme ja sibula-kartulipüreega, garneeri peekoniribadega.

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes