Uudiskiri Instagram Facebook
 
Siseelunditest toite

Hautatud süda

Siseelunditest toite

Hautatud süda

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Serveeri hautatud südant sibularõngastega.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
1 tk veise süda
1 tl sool
1 tl Must pipar
2 tk Sibul
Või (sibula praadimiseks)
Või-õlisegu (südame pruunistamiseks)
Pruunista süda või-õlisegus ja tõsta hautamisnõusse. Vala juurde keev vesi, maitseained ja lase 4 tundi haududa. Vastavalt vajadusele lisa juurde keevat vett. Südame hautamine võtab tõesti tunde, et see pehmeneks ning hautamise aeg on antud siin tinglikult. Enne serveerimist lõika süda viiludeks ja paku koos pannil võis pruunistatud sibularatastega.

Märksõnad

hautatudsüda

KOMMENTAARID

nakits 10.okt 2008 16:43
Mina ostan Tallegi kanasüdameid, neid lihtne praadida ja maitsvad ja ka paras amps. Serveerid taldrikul koos hiinakapsa, tomati , kurgi, saiakuubikute või seesami seemnetega. Kastmed vabal valikul, kas majoneesi või õliga.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool