Uudiskiri Instagram Facebook
 
Siseelunditest toite

Neeruhõrgutis

Hautatud neerud koorekastmes.

20-40 min

Retsept
portsjonile
2 kuni 3 tk (400-500g) seaneer
2 sl nisujahu
1 tk (väike) Sibul
1 sl õli
1 sl margariin
3 dl vesi
1 tk lihapuljongikuubik
1 tl Paprika (jahvatatud)
2 ml (kuivatatud) Majoraan
2 lehte Loorber
1 dl maitsestamata jogurt või hapukoor
2 kuni 3 sl hakitud petersell
5 dl Piim (neerude leotamiseks)
Leota neere piimas üle öö. Poolita neerud ja lõika kääridega välja kelmed. Pese neere soojas vees käega pigistades ning kuivata need majapidamispaberiga. Lõika neerud õhukesteks viiludeks ja veereta viile jahus. Koori ja haki sibul. Kuumuta pannil rasv. Pruunista neerud ning sibul kogu aeg segades, et nad pruunistuksid ühtlaselt. Lisa vesi, puljongikuubik ja maitseained. Keeda hautist 15 minutit ning lõpu poole pane juurde maitsestamata jogurt või hapukoor ja petersell. Serveeri keedetud kartulite, riisi või makaronidega.

Märksõnad

neeruhõrgutis

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kaalika-kruubisupp suitsulihaga

Argitoidud
Kaalika-kruubisupp suitsulihaga