Uudiskiri Instagram Facebook
 
Siseelunditest toite

Neeru-šampinjonihautis

Neeru-šampinjonihautis koorekastmes.

20-40 min

Retsept
portsjonile
400 kuni 500 g noore veise neerud
1 tk Sibul
200 g (värsked) Šampinjonid
2 sl nisujahu
1 sl õli
1 sl margariin
3 dl vesi
1 tk lihapuljongikuubik
1 dl rõõsk koor
1 ml Valge pipar
0.5 kuni 1 sl sojakaste
2 sl šerri
hakitud ürdid (petersell,harakputk või basiilik)
Poolita neerud ja eemalda kelmed kääridega. Pese neere soojas vees kätega pigistades, kuivata majapidamispaberiga ning lõika viiludeks. Koori ja haki sibul. Puhasta seened ning lõika viiludeks. Pruunista seened ja sibul pannil kuumas rasvas ning pane taldrikule. Lisa pannile veidike rasva ja pruunista kergelt neeruviilud. Raputa peale nisujahu ning sega paar minutit. Pane seened ja sibul uuesti pannile ning lisa vesi, puljongikuubik, rõõsk koor ja maitseained. Keeda hautist paar minutit ja kontrolli maitset. Lõpuks lisa soovi korral šerri. Puista valmis hautisele rohkesti hakitud värsket peterselli, harakputke või basiilikut. Ka paar hakitud mündilehte annavad hautisele värske maitse.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kaalika-kruubisupp suitsulihaga

Argitoidud
Kaalika-kruubisupp suitsulihaga