Uudiskiri Instagram Facebook
 
Veiseliha

Hautatud veiseliha ploomidega

Veiseliha

Hautatud veiseliha ploomidega

Harri Ilves 100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Muredaks hautatud veiseliha ja köögiviljad ploomimaitselises kastmes on proovimist väärt.
Retsept
portsjonile
500 g Pehme veiseliha
2 tk Sibul
1 tk Porgand
1 vars Seller
100 g Mustad ploomid
1 sl Tomatipasta
Sool
Must pipar
2 sl Õli
2 dl Vesi või lihapuljong
Puhasta liha kelmest, kuivata ja lõika kuubikuteks. Puhasta ja viiluta köögiviljad.Pruunista liha pannil ja tõsta haudepotti.Samal pannil kuumuta porgand, seller ja sibul.Sega tomatipasta köögiviljadega ja kuumuta kergelt.Vala köögiviljad pannilt haudepotti lihale peale. Lisa puljong, kata pott kaanega ja hauta madalal kuumusel 1 tund või kuni liha on pehme. Pool tundi enne liha valmimist lisa mustad ploomid ja sega kergelt.Serveeri koos riisi, keedetud või praetud kartulitega.

KOMMENTAARID

me 12.nov 2013 17:05
kust ploome saab?
Heli 12.jaan 2012 10:13
Tegin ka ilma sellerita, kuna üksikuid vatsi ei müüda. Väga maitsev.
sklissa 13.dets 2008 17:38
Väga lihtne ja maitseb imehea!
girlie 11.sept 2008 12:51
Väga maitsev ka ilma sellerita ;)
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga