Uudiskiri Instagram Facebook
 
Veiseliha

Liha pohlakastmes

Veiseliha

Liha pohlakastmes

Pille Enden Kodukiri
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Pohlad teevad tavapärase koduse kastme vürtsikamaks. Hautamisaeg oleneb liha kvaliteedist.
Retsept
portsjonile
500 g Veiseliha
2 sl Õli
1 sl Jahu
2.5 dl Rõõsk koor 10%
1 sl Sojakaste
1 dl Pohlad
1 tk Lihapuljongikuubik
Must pipar
Murulauk
Lõika liha väikesteks õhemateks tükkideks ja pruunista pannil õlis. Lisa jahu, sega lihaga ja kuumuta, kuni jahu on pruunistunud. Vala hulka koor, sojakaste ja pohlad (võib eelnevalt purustada), murendatud puljongikuubik. Hauta nõrgal kuumusel, kuni liha on pehme. Maitsesta pipraga ja vajadusel ka soolaga. Serveerimisel raputa peale hakitud murulauku.

KOMMENTAARID

Mmmerlekas 20.märts 2010 14:24
Hautasin ka 2h, väga hea roog
Atsinna 11.dets 2008 22:58
Veiselihaga lähebki 2 tundi, vasikaliha võib 20 min. hautada.
juku 11.dets 2008 22:30
mul läks hautamiseks 2 h
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes