Uudiskiri Instagram Facebook
 
Veiseliha

Roheline karri brokoli ja veiselihaga

Veiseliha

Roheline karri brokoli ja veiselihaga

Aaro Lode Tai köök
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Kristjan Lepp
Mõnusalt kevadine karriroog.

40-60 min

Retsept
portsjonile
2 spl Roheline karripasta
4 dl Kookoskoor
4 dl Kanapuljong
3 küünt Küüslauk
1 tk Sibul
6 tk Laimileht (kuivatatud)
1 vars Sidrunhein
1 tk Spargelkapsas ehk brokoli
100 g Bambusevõrsed
200 g Veiseliha (välisfilee)
1 tl Kalakaste
1 spl Suhkur
1 tk Laim (pressitud mahl)
Kuumuta karripastat vokkimispannis väheses õlis umbes 5 minutit, kuni aroomid hakkavad eralduma. Lisa hakitud küüslauk ja sibul ning ribadeks lõigatud veiseliha ja prae veel umbes 5 minutit. Lisa puljong ja lase keema tõusta. Nüüd lisa laimilehed, sidrunhein, kalakaste ja suhkur. Lase keema tõusta ja keeda umbes 30 minutit.Viimistle maitset kalakastme, laimimahla ja suhkruga. Seejärel lisa brokoliõisikud ja bambusevõrsed ning keeda veel umbes 5 minutit. Brokoli võiks jääda krõmps. Roheline karri peaks oma maitselt olema oluliselt mahedam kui punane. Serveeri rooga koos keedetud riisiga.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes