Uudiskiri Instagram Facebook
 
Veiseliha

Liharullid I

Loomaliharullid petersellivõiga.

20-40 min

Retsept
portsjonile
500 g Pehme loomaliha
1 kl Puljong
2 tl Jahu
0.5 kl Hapukoor
Sool
Küüslaugupipar
100 g Või
3 sl Hakitud petersellilehed
Praadimiseks rasvainet
Valmistusviis
Lõika liha viiludeks, vasarda, puista peale soola ja küüslaugupipart.
Petersellivõi saamiseks sega või hakitud petersellilehtedega.
Vormi või piklikeks tükkideks.
Igale lihalõigule pane võitükk.
Keera liha rulli ja seo niidiga või kinnita tiku abil.
Pruunista liharullid tulises rasvas.
Vala peale puljong ja kuumuta kaane all 15-20 minutit.
Valmis rullid tõsta vaagnale, lisa hautamisleeme jahu ja hapukoor.
Valmis kaste serveeri eraldi kastmekannus.
 

Märksõnad

liharullidtoidutare

KOMMENTAARID

dddd 23.nov 2009 13:25
:O:O:O:O:O
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool