Uudiskiri Instagram Facebook
 
Veiseliha

Elisabeti pajaroog

Veiseliha

Elisabeti pajaroog

Mari erakogu
PrindiSoovita sõbrale
Veiseliha makaroni- ja aedviljaga.
Retsept
portsjonile
500 g pehmet veiseliha
2 sl rasva
2-3 kl vett
4-5 tera pipart
2-3 tera vürtsi
2 väikest loorberi lehte
maitsetaimi
1 sibul
2 keskmist porgandit
1 petersell
300-400 g makarone
2 sl tomati püreed
2 sl lauaäädikat või sidrunimahla
maitserohelist
  Liha tükeldada ja marineerida. Liha nõrutada ja praadida rasvas helepruuniks. Lisada hakitud maitseviljad ja hiljem vesi. Hautada kaane all pehmeks. Makaronid keedetakse eraldi soolaga maitsestatud vees. Valmis makaronid tõstetakse lihale ja hautatakse koos 10 minutit. Valmis toidule lisatakse tomatipüree ja maitseroheline. 

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga

Kalaroad
Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga