Uudiskiri Instagram Facebook
 
Veiseliha

Vasikašnitsel

Veiseliha

Vasikašnitsel

Terviseleht
PrindiSoovita sõbrale
Vasikašnitsel Marsala-kastmega

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
8 tk õhuke vasikašnitsel
8 tk Parma singi viilud
Must pipar
3 tk Salveioksad
1 sl Või
100 ml Marsala vein
Sool
Valmistusviis
Šnitsel ja sink tükeldatakse 3 osaks.
Liha maitsestatakse pipraga.
Igale lihaviilule asetatakse 1 singiviil ja salveileht.
Kinnitatakse puutikukesega (hambaorgiga).
Või ja õli kuumutatakse pannil šnitsleid praetakse kummaltki poolt 2 minutit ja võetakse tulelt.
Marsala vein lisatakse praeleemele, kuumutatakse keemiseni ja maitsestatakse soolaga, valatakse üle liha.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Hawaii-pärane lõhepoke

Argitoidud
Hawaii-pärane lõhepoke