Uudiskiri Instagram Facebook
 
Veiseliha

Vasikašnitsel

Veiseliha

Vasikašnitsel

Terviseleht
PrindiSoovita sõbrale
Vasikašnitsel Marsala-kastmega

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
8 tk õhuke vasikašnitsel
8 tk Parma singi viilud
Must pipar
3 tk Salveioksad
1 sl Või
100 ml Marsala vein
Sool
Valmistusviis Šnitsel ja sink tükeldatakse 3 osaks. Liha maitsestatakse pipraga. Igale lihaviilule asetatakse 1 singiviil ja salveileht. Kinnitatakse puutikukesega (hambaorgiga). Või ja õli kuumutatakse pannil šnitsleid praetakse kummaltki poolt 2 minutit ja võetakse tulelt. Marsala vein lisatakse praeleemele, kuumutatakse keemiseni ja maitsestatakse soolaga, valatakse üle liha.

Märksõnad

vasikašnitsel

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes