Uudiskiri Instagram Facebook
 
Veiseliha

Liharullid peekoniga

Veiseliha

Liharullid peekoniga

Helen Maire Suitsu
PrindiSoovita sõbrale
Liharoog peekoniga
Retsept
portsjonile
20 cm veise välisfilee paksemat otsa
8 viilu suitsupeekonit
TÄIDIS:
1 sl pehmet võid
purustatud musta pipart
2 konservkurki
KASTE:
1 lihaleemekuubik
1 dl punast lauaveini
või 1 dl kohvikoort
Valmistusviis Lõika liha 2,5 cm paksusteks viiludeks, rulli või vasarda need kahe küpsetuspaberi või toidukile vahel õhemaks. Määri igale viilule võid, raputa sellele pipart ja aseta mõned õhukesed kurgiribad. Keera liha tihedaks rulliks, ümbritse peekoniviiluga ja kinnita puust kokteilitikuga. Prae rullid kuumas õlis mõlemalt poolt pruuniks, lao ühe kihina väikesse hautamisnõusse ja kalla juurde nii palju kuuma vett, et rullid oleks peaaegu kaetud. Lisa pudendatud leemekuubik ja lase liha kaane all vaevalt keevana pehmeks haududa. Tõsta rullid vahukulbiga leemest välja ja eemalda tikud. Lao rullid eelkuumutatud vaagnale ja kata fooliumiga. Kastmeks kurna leem läbi sõela, lisa vein või rõõsk koor ja lase ägedal tulel 4-5 minutit keeda. Maitsesta ja serveeri koos rullidega.  

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes