Uudiskiri Instagram Facebook
 
Veiseliha

Veiseliha õllekastmes

Veiseliha

Veiseliha õllekastmes

Sirje Rekkor Targu talita
PrindiSoovita sõbrale
Praetud veisefileetükid õllekastmes.
Retsept
portsjonile
500 g veise välisfileed
soola
pipart
1 sl õli
2 suurt porgandit
2 dl külmutatud või marineeritud pärlsibulaid
2 tl nisujahu
2 dl vett
1 lihapuljongikuubik
1 dl tumedat õlut
ValmistusviisLiha puhastada kelmetest ja lõigata suuremateks kangideks. Maitsestada soola ja pipraga. Praadida kahes jaos kuumas rasvas pruuniks ja tõsta vahukulbiga kaussi. Vähendada kuumust ning pannile panna porgandirattad, sulatatud või nõrutatud ja köögipaberiga kuivatatud sibulad ning kuumutada. Riputada peale jahu, kuumutada segades 1 minut. Valada peale õlu ja puljong ning lihatükid koos kaussi kogunenud vedelikuga. Hautada tasasel tulel kaane all 15-20 minutit, maitsestada soola ja pipraga. ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.LisandidKartulipuder ja -püree, köögivili.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes