Uudiskiri Instagram Facebook
 
Veiseliha

Biifsteegid mee-sinepikastmes

Veiseliha

Biifsteegid mee-sinepikastmes

Toidutare Ôhtuleht
PrindiSoovita sõbrale
Biifsteegid mee-sinepikastmes.
Retsept
portsjonile
4 biifsteeki (u. 1,5 cm paksust
1-2 sl margariini või võid
1 tl sooja
1/4 tl musta pipart
Kaste:
3 sl mett
2 sl sinepipulbrit või sinepit
veidi soola
1 tl purustatud sinepiseemneid
1/2 dl vahukoort
1 punt murulauku
Valmistusviis
Hõõru mesi pehmeks.
Lisa sinep, sool ja purustatud sinepiseemned.
Lisa vähehaaval koor ja sega kaste ühtlaselt paksuks.
Lõika murulauk kastmesse.
Klopi biifsteeke kergelt rusikaga.
Kuumuta rasva pannil, kuni see on kuldkollane ega vahuta enam.
Tõsta biifsteegid pannile.
Prae neid umbes 2 minutit kummaltki poolt.
Praadimisaeg oleneb sellest, kui küpset liha soovid.
Lisa sool ja pipar.
11. Serveeri mee-sinepikastmega.
HEA TEADA: Roog õnnestub, kui kasutad kvaliteetset, laagerdatud liha. Biifsteek jääb vaid siis õrn, mahlane ja hea.
 

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Röstitud kanaliblikas karulaugumarinaadiga

Argitoidud
Röstitud kanaliblikas karulaugumarinaadiga