Uudiskiri Instagram Facebook
 
Veiseliha

Veiseliharull

Veiseliha

Veiseliharull

Eesti
PrindiSoovita sõbrale
Veiseliharull kaalukatele. TST 7
Retsept
portsjonile
1 veisefilee (160 g)
soola
pipart
sinepit
1 noor mugulsibul
1/4 porrut
2 viilu toorsuitsuseljafileed (20 g)
1 tl taimeõli
125 ml vett
3 sl 10% hapukoort
1 tl jahu
Valmistusviis
Vasarda veisefileetükk, maitsesta soola, pipra ja sinepiga.
Määri 1 sl hapukoorega, aseta peale toorsuitsufileed.
Haki sibulad ning porru ja pane fileele.
Rulli filee kokku ning keri ümber kööginiit.
Pruunista rull õlis, lisa vesi ja lase tasasel tulel haududa.
Võta rull välja. Klopi jahu ülejäänud hapukoore sisse ning lisa kastmele.
Vajadusel lisa pisut vett.
Maitsesta.
 

Märksõnad

veiseliharull

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool