Uudiskiri Instagram Facebook
 
Veiseliha

Küüslaugukotletid

Veiseliha

Küüslaugukotletid

Peeter Kard
PrindiSoovita sõbrale
Veisehakkliha-küüslaugukotletid.

20-40 min

Retsept
portsjonile
750 g veiseliha
50 g veise neerurasva
150 g tahket saia
200 ml piima
200 g võid või taimeõli
1 sibul
2 sl hapukoort
1 muna
4-5 küüslauguküünt
petersellilehti
aedpiparrohtu
soola
pipart
PANEERIMISEKS:
2 muna
50 g jahu
100 g riivsaia
Valmistusviis
Liha ja rasv lasta koos leotatud saia ja rasvas kuumutatud sibulaga läbi hakkmasina.
Lisada muna, hakitud petersellilehed ja küüslauk, aedpiparrohi, pipart ja soola.
Segada hoolikalt läbi, lisada hapukoor ja vormida 10 ovaalset kotletti.
Paneerida jahu, vähese veega lahtiklopitud muna ja riivsaiaga.
Pruunistada mõlemalt poolt kuumas võis või õlis.
 

Märksõnad

küüslaugukotletid

KOMMENTAARID

Franz 24.dets 2006 12:25
Halastage ometi, nii kohutavalt palju rasva! Unustage või ja hapukoor, neerurasvast rääkimatata. Või on siin tegemist enesetapjate klubiga?
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kaalika-kruubisupp suitsulihaga

Argitoidud
Kaalika-kruubisupp suitsulihaga