Uudiskiri Instagram Facebook
 
Veiseliha

Hakkšnitsel

Veiseliha

Hakkšnitsel

Peeter Kard
PrindiSoovita sõbrale
Veiselihast hakkšnitsel.
Retsept
portsjonile
1 kg veiseliha
150 g veise neerurasva või seapekki
soola
pipart
1 muna
100 ml piima
150 g riivsaia
praadimiseks rasva
150 g võid
Liha lasta koos rasva või pekiga läbi hakkmasina, lisada veidi vett ja maitsestada soola ning pipraga.
Vormida 7-8 mm paksused laiad ovaalsed šnitslid ja paneerida piimaga klopitud muna ja riivsaiaga.
Praadida kuumas rasvas ja lauale andmisel kasta sulavõiga. Kõrvale anda praetud kartuleid ja aedvilju.
 

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Röstitud kanaliblikas karulaugumarinaadiga

Argitoidud
Röstitud kanaliblikas karulaugumarinaadiga