Uudiskiri Instagram Facebook
 
Veiseliha

Veiserulaad basiilikuga

Veiseliha

Veiserulaad basiilikuga

Suur kokaraamat
PrindiSoovita sõbrale
Ürtide ja läbikasvanud pekiga täidetud veiserulaadid kastmes.
Retsept
portsjonile
4 tk Veisefilee (a 200 g)
Sool
Must pipar
200 g Juurseller
Basiilik (värske)
Sidrunmeliss
2 tk Munakollane
100 g Pekk (läbikasvanud)
3 tk Sibul
3.5 dl Lihapuljong
3 dl Hapukoor
Valmistusviis Hõõru liha sisse soola ja pipraga. Koori, pese ja riivi jämedalt juurseller. Haki peeneks basiilik ja sidrunmeliss. Klopi munakollased lahti koos selleri, ürtide, soola ja pipraga. Jaga mass rulaadidele. Haki pekk peeneks, sulata pannil välja rasv ja puista pekitükid lihale. Rulli liha kokku ja torka kinni. Maitsesta soola ja pipraga ning pruunista praerasvas. Koori ja viiluta sibulad ning lisa rulaadidele. Moori kaane all u 1-1,5 tundi, aeg-ajalt lihapuljongiga üle valades. Võta rulaadid pannilt ja aseta sooja. Sega rasvane hapukoor kastmesse, keeda kokku kreemja konsistensi saamiseni. Maitsesta soola ja pipraga. Püreesta kaste mikseriga. Tõsta rulaadid kastmesse ja kuumuta vähe aega. 

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga