Uudiskiri Instagram Facebook
 
Veiseliha

Täidetud veisefilee

Veiseliha

Täidetud veisefilee

Suur kokaraamat
PrindiSoovita sõbrale
Roquefort´i juustuga täidetud veisefilee pirnilehvikuga.
Retsept
portsjonile
4 viilu Veisefilee (a 200 g)
100 g Roquefort&#034juust
Must pipar
3 spl Või (sulatatud)
Sool
2 tk Pirn
Valmistusviis Loputa lihalõike külma vee all, tupsuta kuivaks ja lõika terava noaga lihasse taskukujuline ava. Lõika juustutükk neljaks ja pane lihataskutesse. Sule ava puutikuga ja hõõru liha pealt pipraga. Kuumuta pannil või ja prae liha mõlemalt poolt umbes 2 minutit. Tõsta liha vaagnale jahtuma. Riputa peale soola, kata fooliumiga ja lase tõmmata. Poolita ja puhasta pirnid, lõika neist põikiviilud, jättes ühest küljest kokku. Serveeri rooga eelsoojendatud taldrikutel. Serveerimisel aseta lehvikukujuliselt lahti tõmmatud pirn lihalõigu kõrvale.Hea teada!Serveeri rooga eelsoojendatud taldrikutel.  

Märksõnad

täidetudveisefilee

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Lavaššis küpsetatud kana

Kanaliha
Lavaššis küpsetatud kana