Uudiskiri Instagram Facebook
 
Veiseliha

Jahimehepada

Veiseliha

Jahimehepada

Suur kokaraamat
PrindiSoovita sõbrale
Hautatud loomaliha shampinjonide, kartuli ja porgandiga.
Retsept
portsjonile
750 g Veiseliha
Sool
Must pipar
2 tk Sibul
500 g Šampinjonid
4 spl Õli
1.25 dl Punane vein
2.5 dl Lihapuljong
3 tk Porgand
3 tk Kartul
Valmistusviis
Loputa liha külma vee all, tupsuta kuivaks ja hõõru sisse soola ning pipraga.
Koori ja haki sibulad.
Puhasta, pese ja viiluta shampinjonid.
Kuumuta suures potis või pannil õli ja pruunista selles suurel kuumusel liha.
Lisa sibulad ja seened, hauta.
Kalla juurde punane vein ja keeda tasasel tulel 30 minutit, vala peale puljong ja hauta veel 30 minutit.
Koori pese ja viiluta porgandid ning kartulid, pane liha juurde potti või pannile ja keeda nõrgal tulel umbes 30 minutit.
Anna liha lauale koos juurviljadega.
 

Märksõnad

jahimehepada

KOMMENTAARID

Masha24 03.sept 2012 11:18
Ma ei saanud aru, mida ma lihaga tegema pean - kas tükkideks lõikama või tervelt potti panema. Kuna öeldud ei olnud, panin tervelt. Muidu oli kõik hea, aga liha tuli jube kuiv millegipärast. Arvan, et see toit oleks tunduvalt parem, kui kogu kupatus haudepotti panna ja ahju. Ehk tuleks liha siis parem.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kauboikartulid rosmariiniga

Argitoidud
Kauboikartulid rosmariiniga