Uudiskiri Instagram Facebook
 
Veiseliha

Puravikud loomalihaga

Veiseliha

Puravikud loomalihaga

Soome
PrindiSoovita sõbrale
Tomati-veinikastmes hautatud loomaliha puravikega.

üle 60 min

Retsept
portsjonile
1.25 dl erinevad keedetud puravikud
125 g loomaliha
0.75 tk Sibul
0.25 sl jahu
0.25 dl tomatimahl
0.25 dl punane vein
0.125 dl (puljong)
sool
Must pipar
hakitud petersell
Estragon
taimeõli
Liha lõigata viiludeks või tükikesteks ning praadida taimeõlis kuumal pliidil pannil. Seejärel panna liha kõrvale.Sibulad lõigata rõngasteks ning praadida väheses taimeõlis kuldkollaseks. Lisada keedetud erinevad puravikud ning segada veel veidi. Lisada liha. Puistata peale jahu ja segada. Kallata peale tomatimahl, punane vein ning vajaduse korral veidi puljongit. Lisada maitseained. Hautada umbes tund aega tasasel tulel või ahjus kaane all. Enne serveerimist puistata peale peterselli. Mida kauem roog tasasel tulel haudub, seda maitsvamaks see muutub.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes